Buitenschoolse kinderopvang en magazijnen in Zwijndrecht

Open Oproep wedstrijdontwerp voor buitenschoolse kinderopvang, magazijn en buitenaanleg in Zwijndrecht

Ontwerp: Dirk Somers, Gosia Olchowska, Eline Aerts, William Burgess en Matilde Everaert

in samenwerking met Lint Landscape Interventions

We maken een gebouw dat meegroeit met het programma

Een golvend dak maakt de overgang van klein naar groot. Langse snede

Een golvende tussenfiguur organiseert het hart van het bouwblok.

Zone magazijn

Zone buitenschoolse kinderopvang

Zone vergaderinfrastructuur

Grondplan

Een vrij in te vullen plattegrond

Duurzame houten gevels schuilen onder een beschermend dak

Zicht op de grote eetruimte met achterin de trap naar de mezzanine

Zicht op de derde leefruimte

terug naar bovenbouw back to bovenbouw